Hvor har du ondt?

 • SPORTSSKADER

  Alle sportskader, uanset akut eller gammel, kan behandles med dybdevarme, laser og special akupunktur. Jo hurtigere der sættes ind, jo bedre – du kommer 30% hurtigere og stærkere på benene igen.

 • OPERATIONER

  Alle nyopererede patienter har gavn af laserterapi. En behandling lige efter operationen tager hævelsen og afkorter rehabilliteringsfasen.

 • HOFTE – KNÆ – FOD

  Alle der er træt af smerter i hofte, knæ eller fod kan behandles og bruge kroppen frit igen, f.eks. kunne samle ting op fra gulvet og få en god nattesøvn igen.

 • RYG – LÆND

  Alle med rygskader eller smerter i lænden kan behandles og f.eks. kunne gå ture igen uden smerter, selv tage strømper på igen og kan smertefrit vende sig i sengen igen.

 • SKULDER – NAKKE

  Alle med smerter fra skulder-nakke-albue kan behandles, så hverdagens gøremål bliver nemmere uden stivhed og hovedpine og kan f.eks. selv tage tøj på igen.

Den Gode Historie

Oplevelser fra klinikken

Sår opheling

UDFORDRING: Sår opstået for ca 1½ år siden, tilbagevendende infektion, diabetes. Tilknyttet sårpleje klinik samt været indlagt uden effektiv behandling ... NU: ingen infektion og et sår der lukker sig pænt. Efter KUN 8 ugers behandling !! BONUS: ingen smerter eller uro i benet, ingen smertestillende piller, ingen penicillin, bedre nattesøvn og mere energi. Mette Lelling fortæller: Jeg er så imponeret over hvad du har hjulpet Lilli Olsen med efter lægerne gav op. Stor ros til dig og ikke mindst dine laser. Du hjælp også min mand med en hælespore. Kan stærkt anbefale dig.
26. november 2020/af webmaster

Skinnebens sår på 100-årig

FØR VAR DET: Skinnebenssår i 3 mdr. Benet var hævet og gjorde meget ondt. Såret væskede og ville ikke hele op. Hjemmebesøg af sårsygeplejersker 3 gange ugentlig ... OG NU : På kun en måned er såret næsten helet op og hævelsen forsvundet. Tilses kun 1 gang om ugen af sygeplejerske. Ellen Sommer fortæller: Jeg har lovet min mor at fortælle om såret, det er HELT væk nu, hun er smertefri, meget glad, og kan snart fejre 101 års fødselsdag.
26. november 2020/af webmaster

Kvinde fik nattesøvnen tilbage

En dame omkring de 70, træder træt ind af døren ... Gennem 3 mdr er smerter i skulderen blevet værre, hun sover kun 2 timer ad gangen, vågner pga smerter og kan ikke finde hvile. HELDIGVIS er der stor fremgang efter 4 gange med GigaLaser og Akupunktur : Hun sover nu 5-6 timer, tager ikke smertestillende, kan ligge på den "dårlige side" igen. Det er det bedste i klinikken, når folk melder tilbage om bedre nattesøvn, for det er lig med livskvalitet.
26. november 2020/af webmaster

Hælsmerter

Det er noget skidt når en pædagog får smerter i hælen…..efter at have holdt smerten ud i 1½ måned begyndte hun at få nogle GigaLaser behandlinger. Og efter kun få uger kunne hun igen passe sit arbejde uden at have ondt.
26. november 2020/af webmaster

Smerter i hofte

Smerter i hoften, som gjorde bilkørsel meget besværligt, og det var ekstra uheldigt når det er ens levebrød…. GigaLaser viste sig at virke rigt godt og hurtigt, så denne mand kunne passe sit arbejde igen.
26. november 2020/af webmaster

Stive fingre efter operation

Efter et fald uheld og operation i hånden fik denne kvinde meget stive fingre.  I 4 måneder gik hun til genoptræning men det hjalp ikke stort. Hun kunne ikke holde på en gaffel, rede sit hår, trække bukser på. Heldigvis virker GigaLaser blødgørende på arvæv, så efter få gange kunne hun igen spise med en gaffel. Kvinden har også genoptaget at strikke og at klippe i haven, noget som hun ikke troede skulle blive muligt igen.
26. november 2020/af webmaster

Rendt ned af en hest

Fik denne sms 4 mdr. efter uheldet: ”Hej Vivian, Hvor lang ventetid har du? Jeg er ved at gå til af smerter. Hilsen Nina”. Kvinden havde konstant smerter i hofter, nakke og den ene skulder og hovedpine, samt en stor bule på underbenet hvor hesten havde trådt. Efter få laser-behandlinger tager hun ikke længere smertestillende, har ikke hovedpine og kan bruge sin arm igen. Og bulen på benet, den svandt ind til en lille bitte arvævs knold.
26. november 2020/af webmaster

Kronisk smertepatient henvist fra konventionel smerteklinik

Slidte led i lænd, ryg og nakke giver konstante daglig hovepine og forstærker en i forvejen dårlig nattesøvn. Spændinger i kæbe gør at hun ikke kan gabe højt nok op for tandlægen! Efter adskillige laserbehandlinger der lindrer, løsgør og afslapper kroppen og giver færre smerter, fik jeg denne sms: Hej vivian. Tak for du fik mig til og sove. Kan ikke beskrive med ord, hvor dejligt det er. Tak fra Aase
26. november 2020/af webmaster

10 år med smerter i skuldre og hovedpine

Opereret i den ene skulder og den anden skulder blevet en frossen skulder efter et fald. Havde hovedpine, nakkespændinger, nedsat bevægelighed i skuldre og forringet søvn. Tog dagligt smertestillende og næsten umuligt at passe sit job ... Ved første laserbehandling øges bevægeligheden i nakken betydeligt!  Efter flere behandlinger kan hun nu sove på begge sider, tager ikke smertestillende mere, hovedpinen er væk, og hun kan nemt passe sit job nu.
26. november 2020/af webmaster

Iskias, smerter i hofter og lænd

Kvinde med mange smerter i lænd og hofter som generer meget i dagligdagen. Hun kan ikke vende sig i sengen om natten uden at vågne, har svært ved at gå særligt langt, hvilket hun ellers er meget glad for. Kun 2 behandlinger med kombineret dybdevarme og laser skulle der til for faktisk at fjerne smerterne helt.
26. november 2020/af webmaster

Rygsmerter

Gennem flere år og adskillige undersøgelser som røntgen og scanning, havde denne, ellers meget aktive dame på omkring 75 år, slået sig til tåls med en slidt ryg. Alligevel prøvede hun GigaLaser behandlinger og det er med stor success. Hendes mand synes at det bedste af det hele er at hun nu er meget gladere.
1. november 2017/af webmaster

Arvæv i hofter

Tidligere gik han ture, men nu kneb det og gjorde for ondt i lænden og i arvævet efter at have gennemgået opereation for 2 nye hofter. Hans kone havde oplevet den gode effekt og fik ham overtalt til også at prøve GigaLaser behandlinger. Og allerede efter 1. behandling kneb det ikke længere i arvævet og han kunne efter 2 behandlinger gå ture igen.
1. november 2017/af webmaster

Podagra

Klient med hævet og øm fod, fik 2 behandlinger på 3 dage og blev smertefri, hævelsen forsvandt helt og ikke mere rødme. En rigtig solstråle historie, en af flere.
1. november 2017/af webmaster

Impingement, indeklemnings syndrom i skulder

Klient med smerter i skulder gennem ca. 3 måneder fået blokade hos læge og været til fysioterapi adskillige gange uden stor effekt. Har nu fået 5 Giga Laser behandlinger, de første 3 givet 3 dage i træk og herefter en uge imellem. Mærker nu kun uro i armen ved uhensigtsmæssige belastninger.
1. november 2017/af webmaster

80 årig med rygproblemer

Denne dame ringede i panik for snart et år siden. Hun havde facetleds-syndrom, som gav en meget øm ryg. Trods adskillige besøg hos kiropraktor hjalp det ikke. Efter kun 2 GigaLaser behandlinger så jeg hende ikke igen. Før i dag. Behandlingerne havde været så effektive at det først var nu at ryggen var øm igen. Denne gang tog hun det i opløbet. Efter 3 behandlinger havde hun ikke ondt mere og slår græsplænen uden problemer.
1. november 2017/af webmaster

Lyske smerter

Pensioneret mand havde haft ondt i lysken igennem 2 år. En hofteoperation havde IKKE mindsket smerterne. Hans livskvalitet dalede, for han kunne ikke løbe og gå på jagt som han ønskede. Han fik 4 Giga Laser behandlinger. I dag fortæller han at behandlingerne mindskede smerterne med mere end 90% og han har siden kunnet løbe og gå på jagt hele sæsonen uden smerter.
1. november 2017/af webmaster

Slidgigt i nakken

Ældre dame der gennem 1 år har lidt af hovedpine på grund af slidgigt i nakken. Fået fysioterapi behandlinger uden stor effekt. Gigalaser behandlinger har løsnet muskulaturen så meget at hovedpinen er lettet og der gives nu Gigalaser behandlinger hver 14. dag som vedligehold.
1. november 2017/af webmaster

Ondt i skulder

Hun kunne ikke få armen op over hovedet og ejeheller bagom ryggen. Ved første behandling er hun også ekstremt øm ved tryk på muskler på arme, ben og på ryggen. Jeg anbefaler en kur med nogle kost ændringer, og efter kun 6 uger med GigaLaser behandlinger har hun det bedre end nogen sinde og har endda også tabt sig.
1. november 2017/af webmaster

Albue smerter

Det gjorde ikke ondt at lave dagligdags gøremål men brændeskæring fik smerterne i albuen frem. 3 gange GigaLaser og en glad mand kunne fortsætte sit arbejde med varmen.
1. november 2017/af webmaster

Slidgigt i hænder

Afholdt denne dame fra at kunne strikke og lave meget mad, i særdeleshed skrælle kartofler og æbler. Nogle gange med GigaLaser  og strikkepindende er med stor glæde fundet frem igen.
1. november 2017/af webmaster

Højgravid med iskias og bækken smerter

Det er tungt nok i forvejen at være højgravid men at have smerter ved bare at skulle gå lidt er uudholdeligt. 2 gange GigaLaser og hun kunne nyde resten af sin graviditet uden smerter og besvær med at gå.
1. november 2017/af webmaster

Skulder og nakkesmerter

70 årig dame havde smerter og besvær med at få blusen af og på samt at trække gardinerne fra. Det gjorde ondt i skulderen og op i nakken. GigaLaser behandlinger og nogle hjemmeøvelser og smerterne er væk, bevægeligheden er tilbage og som bonus har hun nu mere bevægelighed i nakken også.
1. november 2017/af webmaster

Ryg smerter

En håndværker, der gennem mange år har døjet med smerter i ryggen blev “sendt” til GigaLaser behandlinger af sin kone, efter at hun selv havde mærket den gode effekt af denne behandlingsform. Og modstræbende måtte han jo indrømme at det hjalp også ham.
1. november 2017/af webmaster

Skulder- og nakke smerter

En mand der havde ondt i skulderen. Han gik til lægen, fik en blokade som hjalp godt. Men så flyttede smerterne bare ned i albuen. Lægen henviste så til fysioterapeut og efter lang tid hvor ikke det hjalp stort, modtog han blot 2 gange GigaLaser behandlinger og SÅ var kroppen helet op.
1. november 2017/af webmaster

Bihulebetændelse

En mand der har tilbagevendende bihulebetændelser stod og skulle ud at flyve og ubelejligt som det jo er så bryder sygdom frem. Hans nabo kendte til GigaLaser behandliger og han modtog intensiv behandling, 3 dage i træk og han kunne glad tage på ferie UDEN bihulebetændelse.
1. november 2017/af webmaster

Arvæv efter ulykke og operation

Det strammede og sveg i både skulderen og i hoften. Armen var beskadiget ved ulykken og der var taget væv fra hoften til at reparere armen. Det gav noget stramt og irriteret arvæv. GigaLaser behandling smidiggør alle former for arvæv, nyt som gammelt. Derved opnår man større bevægelighed og bedre chancer for genoptræning.
1. november 2017/af webmaster

Forvredet ankel

En 40 årig mand tacklet til fodbold, resultat= et stks meget forvredet, hævet og øm ankel. Intensiv GigaLaser behandlinger fik ham hurtigt tilbage på arbejde.
1. november 2017/af webmaster

Lyskesmerter

14 årig fodbold dreng havde gennem flere uger døjet med smerter når han skulle løbe. Da faren og moren selv havdet prøvet effekten af GigaLaser, tog de således også deres søn med til behandling. 3 gange GigaLaser lys og han kan spurte igen.
1. november 2017/af webmaster

Trykket brystben

En uheldig rytter havde fået trykket brusken i brystbenet. Efter blot 1 gang GigaLaser var der betydelig lindring at mærke. Det blev til 2 behandlinger på 3 dage.
1. november 2017/af webmaster

Iskias

Dame 58 år, har været til gymnastik og lavet en bevægelse som gjorde at iskias satte sig og gjorde ondt. Fordi det kun var 24 timer siden det opstod var det nok med en gang akupunktur og laser.
1. november 2015/af webmaster

Influenza tilstand under stressforløb

Kvinden er sygemeldt med stress og beskriver sin tilstand i kroppen som nærmest influenza agtig. Gennem behandlinger med Bio-resonans og kostændringer er hun gået fra 1 liter kakaomælk, chokolade og kager hver dag til sund kost igen. Hun skriver sådan: "Kære Vivian, Jeg har været så glad siden jeg var hos dig i går. Nu ved jeg hvad jeg skal koncentrere mig om, Det har været meget befriende. Tak for din fantastiske hjælp og uundværlige støtte i alt dette her."
1. januar 2014/af webmaster

12 år hos Fysioterapeuten

Vi skal IKKE finde os i og affinde os med smerter og ubehag. Er vi parat til det, så er der oftest meget mere du kan gøre. Adskillige års besøg hos fysioterapeut gav ikke den ønskede varige lindring af smerterne i lænd og hofte hos en kvinde. Efter behandlinger her i klinikken er der dage hvor klienten ikke tager smertestillende og bevægeligheden er mærkbart bedre. Nu kan der løbes ned af trapper igen.
1. januar 2014/af webmaster

Barn 2½ år med udslæt

En lille forskræmt pige med udslæt på arme, ben, kinder og belægning som mosaik på tungen. Denne pige havde svært ved at falde til ro om aftenen og sove igennem. Hun er kejsersnitbarn, og har haft diarre fra hun var 4 mdr. til 2 år! På 10 dage er hun blevet sund at se på, udslættet er næsten væk, ligeså belægningen på tungen. Hun spiser mere varieret og større portioner. Hun sover tidligere om aftenen og sover bedre om natten. Det er vigtigt at vi IKKE affinder os med vores børns røde numser og tynde maver ... Der kan gøres noget ved det!!
1. januar 2014/af webmaster

Hovedpiner gennem 7 år

En kvinde har lidt af hovedpiner stort set konstant gennem 7 år og med forværringer i ugen op til menstruation. Afdækning af hændelser i hendes liv frem til hovedpinernes start og 2 behandlinger gjorde at jeg modtog denne meddelelse: "Tankerne har virkelig snurret de første par dage efter besøget, hvorefter jeg valgte at give slip på nogle af mine gamle regler. Kvinden har ikke en klump i halsen mere OG har ikke haft hovedpine!"
1. januar 2014/af webmaster

Kløe i hovedbunden

Alt var prøvet fra læge, hudlæge, hårklinik og alverdens shampoo, men intet havde hjulpet på kløe i hovedbunden gennem 4 år. Ved grundig gennemgang af forløbet og en energi scanning med Bio-resonans  samt efterfølgende behandling kom der endelig den ønskede lindring af kløen. Et par behandlinger og et forklarligt tilbagefald og det så har ikke kløet siden.
1. juli 2013/af webmaster

Eksem på håndfladerne

Gennem hele sit liv har denne unge kvinde døjet med først børneeksem og nu eksem i håndfladerne. Fingrene kunne ikke strækkes helt ud, for så gjorde det ondt og føltes som om det sprak. Test og interview viste at hendes tarmsystem var voldsom stresset. Denne tekst modtog jeg efter ca 2 mdr og ialt 4 behandlinger. "Hej Vivian, Efter jeg har ændret min kost er mine hænder næsten helt helbredte, de har aldrig set bedre ud. Derfor tror jeg ikke at jeg har behov for flere behandlinger. Tusind tusind tak for hjælpen!"
1. juni 2013/af webmaster

Leddegigt i finger og skulder

Klienten fik 1 behandling på fingeren og og har ikke haft smerter i den siden. Skulderen er blevet mærkbart bedre.
1. januar 2000/af webmaster

Hovedpine gennem 5 mdr.

Klienten led af hovedpine og meget stram nakke. Klienten har fået 2 behandlinger med 12 dages mellemrum. Efter 1. behandling var hovedpinen først aftaget derefter forværret i nogle timer for så at være helt væk næste morgen. Ved 2. konsultation var hovedpinen kun vendt en smule tilbage. Efter 2. behandling forværres hovepinen voldsomt. Efter 3. behandling forsvandt hovedpinen fuldstændigt og er efter en uge ikke vendt tilbage.
1. januar 2000/af webmaster

Inflammation i skulder

Klienten havde tidligere fået røntgen og scanning, men uden tydelig svar på hvorfor han har voldsomt ondt i skulderen. Har fået en blokade hos lægen som har hjulpet noget men ikke tilfredsstillende. Her i klinikken har han fået 4 Giga laser behandlinger og meldingen er at han straks efter 1. behandling følte en øget bevægelighed. Efter 3. gang kunne han begynde at svømme igen.
1. januar 2000/af webmaster

Operationssår efter cancer behandling

Klienten har fået ialt 6 behandlinger og føler en meget større bevægelighed i armen og mindre hævelse og ømhed omkring arret.
1. januar 2000/af webmaster

Hold i lænden henover korsben

Jeg fik denne tilbagemelding da jeg forsigtigt på SMS spurgte til effekten af første gang GigaLaser behandling: "Det går skide godt!! Allerede i går, men også i dag. Omkring rygraden gør det stort set ikke ondt, kun musklerne er lidt ømme endnu". Og faktisk havde jeg to af slagsen samme dag med lige gode effekter.
1. januar 2000/af webmaster

Sår opheling

UDFORDRING: Sår opstået for ca 1½ år siden, tilbagevendende infektion, diabetes. Tilknyttet sårpleje klinik samt været indlagt uden effektiv behandling ... NU: ingen infektion og et sår der lukker sig pænt. Efter KUN 8 ugers behandling !! BONUS: ingen smerter eller uro i benet, ingen smertestillende piller, ingen penicillin, bedre nattesøvn og mere energi. Mette Lelling fortæller: Jeg er så imponeret over hvad du har hjulpet Lilli Olsen med efter lægerne gav op. Stor ros til dig og ikke mindst dine laser. Du hjælp også min mand med en hælespore. Kan stærkt anbefale dig.
26. november 2020/af webmaster

Skinnebens sår på 100-årig

FØR VAR DET: Skinnebenssår i 3 mdr. Benet var hævet og gjorde meget ondt. Såret væskede og ville ikke hele op. Hjemmebesøg af sårsygeplejersker 3 gange ugentlig ... OG NU : På kun en måned er såret næsten helet op og hævelsen forsvundet. Tilses kun 1 gang om ugen af sygeplejerske. Ellen Sommer fortæller: Jeg har lovet min mor at fortælle om såret, det er HELT væk nu, hun er smertefri, meget glad, og kan snart fejre 101 års fødselsdag.
26. november 2020/af webmaster

Kvinde fik nattesøvnen tilbage

En dame omkring de 70, træder træt ind af døren ... Gennem 3 mdr er smerter i skulderen blevet værre, hun sover kun 2 timer ad gangen, vågner pga smerter og kan ikke finde hvile. HELDIGVIS er der stor fremgang efter 4 gange med GigaLaser og Akupunktur : Hun sover nu 5-6 timer, tager ikke smertestillende, kan ligge på den "dårlige side" igen. Det er det bedste i klinikken, når folk melder tilbage om bedre nattesøvn, for det er lig med livskvalitet.
26. november 2020/af webmaster

Hælsmerter

Det er noget skidt når en pædagog får smerter i hælen…..efter at have holdt smerten ud i 1½ måned begyndte hun at få nogle GigaLaser behandlinger. Og efter kun få uger kunne hun igen passe sit arbejde uden at have ondt.
26. november 2020/af webmaster

Smerter i hofte

Smerter i hoften, som gjorde bilkørsel meget besværligt, og det var ekstra uheldigt når det er ens levebrød…. GigaLaser viste sig at virke rigt godt og hurtigt, så denne mand kunne passe sit arbejde igen.
26. november 2020/af webmaster

Stive fingre efter operation

Efter et fald uheld og operation i hånden fik denne kvinde meget stive fingre.  I 4 måneder gik hun til genoptræning men det hjalp ikke stort. Hun kunne ikke holde på en gaffel, rede sit hår, trække bukser på. Heldigvis virker GigaLaser blødgørende på arvæv, så efter få gange kunne hun igen spise med en gaffel. Kvinden har også genoptaget at strikke og at klippe i haven, noget som hun ikke troede skulle blive muligt igen.
26. november 2020/af webmaster

Rendt ned af en hest

Fik denne sms 4 mdr. efter uheldet: ”Hej Vivian, Hvor lang ventetid har du? Jeg er ved at gå til af smerter. Hilsen Nina”. Kvinden havde konstant smerter i hofter, nakke og den ene skulder og hovedpine, samt en stor bule på underbenet hvor hesten havde trådt. Efter få laser-behandlinger tager hun ikke længere smertestillende, har ikke hovedpine og kan bruge sin arm igen. Og bulen på benet, den svandt ind til en lille bitte arvævs knold.
26. november 2020/af webmaster

Kronisk smertepatient henvist fra konventionel smerteklinik

Slidte led i lænd, ryg og nakke giver konstante daglig hovepine og forstærker en i forvejen dårlig nattesøvn. Spændinger i kæbe gør at hun ikke kan gabe højt nok op for tandlægen! Efter adskillige laserbehandlinger der lindrer, løsgør og afslapper kroppen og giver færre smerter, fik jeg denne sms: Hej vivian. Tak for du fik mig til og sove. Kan ikke beskrive med ord, hvor dejligt det er. Tak fra Aase
26. november 2020/af webmaster

10 år med smerter i skuldre og hovedpine

Opereret i den ene skulder og den anden skulder blevet en frossen skulder efter et fald. Havde hovedpine, nakkespændinger, nedsat bevægelighed i skuldre og forringet søvn. Tog dagligt smertestillende og næsten umuligt at passe sit job ... Ved første laserbehandling øges bevægeligheden i nakken betydeligt!  Efter flere behandlinger kan hun nu sove på begge sider, tager ikke smertestillende mere, hovedpinen er væk, og hun kan nemt passe sit job nu.
26. november 2020/af webmaster

Iskias, smerter i hofter og lænd

Kvinde med mange smerter i lænd og hofter som generer meget i dagligdagen. Hun kan ikke vende sig i sengen om natten uden at vågne, har svært ved at gå særligt langt, hvilket hun ellers er meget glad for. Kun 2 behandlinger med kombineret dybdevarme og laser skulle der til for faktisk at fjerne smerterne helt.
26. november 2020/af webmaster

Rygsmerter

Gennem flere år og adskillige undersøgelser som røntgen og scanning, havde denne, ellers meget aktive dame på omkring 75 år, slået sig til tåls med en slidt ryg. Alligevel prøvede hun GigaLaser behandlinger og det er med stor success. Hendes mand synes at det bedste af det hele er at hun nu er meget gladere.
1. november 2017/af webmaster

Arvæv i hofter

Tidligere gik han ture, men nu kneb det og gjorde for ondt i lænden og i arvævet efter at have gennemgået opereation for 2 nye hofter. Hans kone havde oplevet den gode effekt og fik ham overtalt til også at prøve GigaLaser behandlinger. Og allerede efter 1. behandling kneb det ikke længere i arvævet og han kunne efter 2 behandlinger gå ture igen.
1. november 2017/af webmaster

Podagra

Klient med hævet og øm fod, fik 2 behandlinger på 3 dage og blev smertefri, hævelsen forsvandt helt og ikke mere rødme. En rigtig solstråle historie, en af flere.
1. november 2017/af webmaster

Impingement, indeklemnings syndrom i skulder

Klient med smerter i skulder gennem ca. 3 måneder fået blokade hos læge og været til fysioterapi adskillige gange uden stor effekt. Har nu fået 5 Giga Laser behandlinger, de første 3 givet 3 dage i træk og herefter en uge imellem. Mærker nu kun uro i armen ved uhensigtsmæssige belastninger.
1. november 2017/af webmaster

80 årig med rygproblemer

Denne dame ringede i panik for snart et år siden. Hun havde facetleds-syndrom, som gav en meget øm ryg. Trods adskillige besøg hos kiropraktor hjalp det ikke. Efter kun 2 GigaLaser behandlinger så jeg hende ikke igen. Før i dag. Behandlingerne havde været så effektive at det først var nu at ryggen var øm igen. Denne gang tog hun det i opløbet. Efter 3 behandlinger havde hun ikke ondt mere og slår græsplænen uden problemer.
1. november 2017/af webmaster

Lyske smerter

Pensioneret mand havde haft ondt i lysken igennem 2 år. En hofteoperation havde IKKE mindsket smerterne. Hans livskvalitet dalede, for han kunne ikke løbe og gå på jagt som han ønskede. Han fik 4 Giga Laser behandlinger. I dag fortæller han at behandlingerne mindskede smerterne med mere end 90% og han har siden kunnet løbe og gå på jagt hele sæsonen uden smerter.
1. november 2017/af webmaster

Slidgigt i nakken

Ældre dame der gennem 1 år har lidt af hovedpine på grund af slidgigt i nakken. Fået fysioterapi behandlinger uden stor effekt. Gigalaser behandlinger har løsnet muskulaturen så meget at hovedpinen er lettet og der gives nu Gigalaser behandlinger hver 14. dag som vedligehold.
1. november 2017/af webmaster

Ondt i skulder

Hun kunne ikke få armen op over hovedet og ejeheller bagom ryggen. Ved første behandling er hun også ekstremt øm ved tryk på muskler på arme, ben og på ryggen. Jeg anbefaler en kur med nogle kost ændringer, og efter kun 6 uger med GigaLaser behandlinger har hun det bedre end nogen sinde og har endda også tabt sig.
1. november 2017/af webmaster

Albue smerter

Det gjorde ikke ondt at lave dagligdags gøremål men brændeskæring fik smerterne i albuen frem. 3 gange GigaLaser og en glad mand kunne fortsætte sit arbejde med varmen.
1. november 2017/af webmaster

Slidgigt i hænder

Afholdt denne dame fra at kunne strikke og lave meget mad, i særdeleshed skrælle kartofler og æbler. Nogle gange med GigaLaser  og strikkepindende er med stor glæde fundet frem igen.
1. november 2017/af webmaster

Højgravid med iskias og bækken smerter

Det er tungt nok i forvejen at være højgravid men at have smerter ved bare at skulle gå lidt er uudholdeligt. 2 gange GigaLaser og hun kunne nyde resten af sin graviditet uden smerter og besvær med at gå.
1. november 2017/af webmaster

Skulder og nakkesmerter

70 årig dame havde smerter og besvær med at få blusen af og på samt at trække gardinerne fra. Det gjorde ondt i skulderen og op i nakken. GigaLaser behandlinger og nogle hjemmeøvelser og smerterne er væk, bevægeligheden er tilbage og som bonus har hun nu mere bevægelighed i nakken også.
1. november 2017/af webmaster

Ryg smerter

En håndværker, der gennem mange år har døjet med smerter i ryggen blev “sendt” til GigaLaser behandlinger af sin kone, efter at hun selv havde mærket den gode effekt af denne behandlingsform. Og modstræbende måtte han jo indrømme at det hjalp også ham.
1. november 2017/af webmaster

Skulder- og nakke smerter

En mand der havde ondt i skulderen. Han gik til lægen, fik en blokade som hjalp godt. Men så flyttede smerterne bare ned i albuen. Lægen henviste så til fysioterapeut og efter lang tid hvor ikke det hjalp stort, modtog han blot 2 gange GigaLaser behandlinger og SÅ var kroppen helet op.
1. november 2017/af webmaster

Bihulebetændelse

En mand der har tilbagevendende bihulebetændelser stod og skulle ud at flyve og ubelejligt som det jo er så bryder sygdom frem. Hans nabo kendte til GigaLaser behandliger og han modtog intensiv behandling, 3 dage i træk og han kunne glad tage på ferie UDEN bihulebetændelse.
1. november 2017/af webmaster

Arvæv efter ulykke og operation

Det strammede og sveg i både skulderen og i hoften. Armen var beskadiget ved ulykken og der var taget væv fra hoften til at reparere armen. Det gav noget stramt og irriteret arvæv. GigaLaser behandling smidiggør alle former for arvæv, nyt som gammelt. Derved opnår man større bevægelighed og bedre chancer for genoptræning.
1. november 2017/af webmaster

Forvredet ankel

En 40 årig mand tacklet til fodbold, resultat= et stks meget forvredet, hævet og øm ankel. Intensiv GigaLaser behandlinger fik ham hurtigt tilbage på arbejde.
1. november 2017/af webmaster

Lyskesmerter

14 årig fodbold dreng havde gennem flere uger døjet med smerter når han skulle løbe. Da faren og moren selv havdet prøvet effekten af GigaLaser, tog de således også deres søn med til behandling. 3 gange GigaLaser lys og han kan spurte igen.
1. november 2017/af webmaster

Trykket brystben

En uheldig rytter havde fået trykket brusken i brystbenet. Efter blot 1 gang GigaLaser var der betydelig lindring at mærke. Det blev til 2 behandlinger på 3 dage.
1. november 2017/af webmaster

Iskias

Dame 58 år, har været til gymnastik og lavet en bevægelse som gjorde at iskias satte sig og gjorde ondt. Fordi det kun var 24 timer siden det opstod var det nok med en gang akupunktur og laser.
1. november 2015/af webmaster

Influenza tilstand under stressforløb

Kvinden er sygemeldt med stress og beskriver sin tilstand i kroppen som nærmest influenza agtig. Gennem behandlinger med Bio-resonans og kostændringer er hun gået fra 1 liter kakaomælk, chokolade og kager hver dag til sund kost igen. Hun skriver sådan: "Kære Vivian, Jeg har været så glad siden jeg var hos dig i går. Nu ved jeg hvad jeg skal koncentrere mig om, Det har været meget befriende. Tak for din fantastiske hjælp og uundværlige støtte i alt dette her."
1. januar 2014/af webmaster

12 år hos Fysioterapeuten

Vi skal IKKE finde os i og affinde os med smerter og ubehag. Er vi parat til det, så er der oftest meget mere du kan gøre. Adskillige års besøg hos fysioterapeut gav ikke den ønskede varige lindring af smerterne i lænd og hofte hos en kvinde. Efter behandlinger her i klinikken er der dage hvor klienten ikke tager smertestillende og bevægeligheden er mærkbart bedre. Nu kan der løbes ned af trapper igen.
1. januar 2014/af webmaster

Barn 2½ år med udslæt

En lille forskræmt pige med udslæt på arme, ben, kinder og belægning som mosaik på tungen. Denne pige havde svært ved at falde til ro om aftenen og sove igennem. Hun er kejsersnitbarn, og har haft diarre fra hun var 4 mdr. til 2 år! På 10 dage er hun blevet sund at se på, udslættet er næsten væk, ligeså belægningen på tungen. Hun spiser mere varieret og større portioner. Hun sover tidligere om aftenen og sover bedre om natten. Det er vigtigt at vi IKKE affinder os med vores børns røde numser og tynde maver ... Der kan gøres noget ved det!!
1. januar 2014/af webmaster

Hovedpiner gennem 7 år

En kvinde har lidt af hovedpiner stort set konstant gennem 7 år og med forværringer i ugen op til menstruation. Afdækning af hændelser i hendes liv frem til hovedpinernes start og 2 behandlinger gjorde at jeg modtog denne meddelelse: "Tankerne har virkelig snurret de første par dage efter besøget, hvorefter jeg valgte at give slip på nogle af mine gamle regler. Kvinden har ikke en klump i halsen mere OG har ikke haft hovedpine!"
1. januar 2014/af webmaster

Kløe i hovedbunden

Alt var prøvet fra læge, hudlæge, hårklinik og alverdens shampoo, men intet havde hjulpet på kløe i hovedbunden gennem 4 år. Ved grundig gennemgang af forløbet og en energi scanning med Bio-resonans  samt efterfølgende behandling kom der endelig den ønskede lindring af kløen. Et par behandlinger og et forklarligt tilbagefald og det så har ikke kløet siden.
1. juli 2013/af webmaster

Eksem på håndfladerne

Gennem hele sit liv har denne unge kvinde døjet med først børneeksem og nu eksem i håndfladerne. Fingrene kunne ikke strækkes helt ud, for så gjorde det ondt og føltes som om det sprak. Test og interview viste at hendes tarmsystem var voldsom stresset. Denne tekst modtog jeg efter ca 2 mdr og ialt 4 behandlinger. "Hej Vivian, Efter jeg har ændret min kost er mine hænder næsten helt helbredte, de har aldrig set bedre ud. Derfor tror jeg ikke at jeg har behov for flere behandlinger. Tusind tusind tak for hjælpen!"
1. juni 2013/af webmaster

Leddegigt i finger og skulder

Klienten fik 1 behandling på fingeren og og har ikke haft smerter i den siden. Skulderen er blevet mærkbart bedre.
1. januar 2000/af webmaster

Hovedpine gennem 5 mdr.

Klienten led af hovedpine og meget stram nakke. Klienten har fået 2 behandlinger med 12 dages mellemrum. Efter 1. behandling var hovedpinen først aftaget derefter forværret i nogle timer for så at være helt væk næste morgen. Ved 2. konsultation var hovedpinen kun vendt en smule tilbage. Efter 2. behandling forværres hovepinen voldsomt. Efter 3. behandling forsvandt hovedpinen fuldstændigt og er efter en uge ikke vendt tilbage.
1. januar 2000/af webmaster

Inflammation i skulder

Klienten havde tidligere fået røntgen og scanning, men uden tydelig svar på hvorfor han har voldsomt ondt i skulderen. Har fået en blokade hos lægen som har hjulpet noget men ikke tilfredsstillende. Her i klinikken har han fået 4 Giga laser behandlinger og meldingen er at han straks efter 1. behandling følte en øget bevægelighed. Efter 3. gang kunne han begynde at svømme igen.
1. januar 2000/af webmaster

Operationssår efter cancer behandling

Klienten har fået ialt 6 behandlinger og føler en meget større bevægelighed i armen og mindre hævelse og ømhed omkring arret.
1. januar 2000/af webmaster

Hold i lænden henover korsben

Jeg fik denne tilbagemelding da jeg forsigtigt på SMS spurgte til effekten af første gang GigaLaser behandling: "Det går skide godt!! Allerede i går, men også i dag. Omkring rygraden gør det stort set ikke ondt, kun musklerne er lidt ømme endnu". Og faktisk havde jeg to af slagsen samme dag med lige gode effekter.
1. januar 2000/af webmaster

Sår opheling

UDFORDRING: Sår opstået for ca 1½ år siden, tilbagevendende infektion, diabetes. Tilknyttet sårpleje klinik samt været indlagt uden effektiv behandling ... NU: ingen infektion og et sår der lukker sig pænt. Efter KUN 8 ugers behandling !! BONUS: ingen smerter eller uro i benet, ingen smertestillende piller, ingen penicillin, bedre nattesøvn og mere energi. Mette Lelling fortæller: Jeg er så imponeret over hvad du har hjulpet Lilli Olsen med efter lægerne gav op. Stor ros til dig og ikke mindst dine laser. Du hjælp også min mand med en hælespore. Kan stærkt anbefale dig.
26. november 2020/af webmaster

Skinnebens sår på 100-årig

FØR VAR DET: Skinnebenssår i 3 mdr. Benet var hævet og gjorde meget ondt. Såret væskede og ville ikke hele op. Hjemmebesøg af sårsygeplejersker 3 gange ugentlig ... OG NU : På kun en måned er såret næsten helet op og hævelsen forsvundet. Tilses kun 1 gang om ugen af sygeplejerske. Ellen Sommer fortæller: Jeg har lovet min mor at fortælle om såret, det er HELT væk nu, hun er smertefri, meget glad, og kan snart fejre 101 års fødselsdag.
26. november 2020/af webmaster

Kvinde fik nattesøvnen tilbage

En dame omkring de 70, træder træt ind af døren ... Gennem 3 mdr er smerter i skulderen blevet værre, hun sover kun 2 timer ad gangen, vågner pga smerter og kan ikke finde hvile. HELDIGVIS er der stor fremgang efter 4 gange med GigaLaser og Akupunktur : Hun sover nu 5-6 timer, tager ikke smertestillende, kan ligge på den "dårlige side" igen. Det er det bedste i klinikken, når folk melder tilbage om bedre nattesøvn, for det er lig med livskvalitet.
26. november 2020/af webmaster

Hælsmerter

Det er noget skidt når en pædagog får smerter i hælen…..efter at have holdt smerten ud i 1½ måned begyndte hun at få nogle GigaLaser behandlinger. Og efter kun få uger kunne hun igen passe sit arbejde uden at have ondt.
26. november 2020/af webmaster

Smerter i hofte

Smerter i hoften, som gjorde bilkørsel meget besværligt, og det var ekstra uheldigt når det er ens levebrød…. GigaLaser viste sig at virke rigt godt og hurtigt, så denne mand kunne passe sit arbejde igen.
26. november 2020/af webmaster

Stive fingre efter operation

Efter et fald uheld og operation i hånden fik denne kvinde meget stive fingre.  I 4 måneder gik hun til genoptræning men det hjalp ikke stort. Hun kunne ikke holde på en gaffel, rede sit hår, trække bukser på. Heldigvis virker GigaLaser blødgørende på arvæv, så efter få gange kunne hun igen spise med en gaffel. Kvinden har også genoptaget at strikke og at klippe i haven, noget som hun ikke troede skulle blive muligt igen.
26. november 2020/af webmaster

Rendt ned af en hest

Fik denne sms 4 mdr. efter uheldet: ”Hej Vivian, Hvor lang ventetid har du? Jeg er ved at gå til af smerter. Hilsen Nina”. Kvinden havde konstant smerter i hofter, nakke og den ene skulder og hovedpine, samt en stor bule på underbenet hvor hesten havde trådt. Efter få laser-behandlinger tager hun ikke længere smertestillende, har ikke hovedpine og kan bruge sin arm igen. Og bulen på benet, den svandt ind til en lille bitte arvævs knold.
26. november 2020/af webmaster

Kronisk smertepatient henvist fra konventionel smerteklinik

Slidte led i lænd, ryg og nakke giver konstante daglig hovepine og forstærker en i forvejen dårlig nattesøvn. Spændinger i kæbe gør at hun ikke kan gabe højt nok op for tandlægen! Efter adskillige laserbehandlinger der lindrer, løsgør og afslapper kroppen og giver færre smerter, fik jeg denne sms: Hej vivian. Tak for du fik mig til og sove. Kan ikke beskrive med ord, hvor dejligt det er. Tak fra Aase
26. november 2020/af webmaster

10 år med smerter i skuldre og hovedpine

Opereret i den ene skulder og den anden skulder blevet en frossen skulder efter et fald. Havde hovedpine, nakkespændinger, nedsat bevægelighed i skuldre og forringet søvn. Tog dagligt smertestillende og næsten umuligt at passe sit job ... Ved første laserbehandling øges bevægeligheden i nakken betydeligt!  Efter flere behandlinger kan hun nu sove på begge sider, tager ikke smertestillende mere, hovedpinen er væk, og hun kan nemt passe sit job nu.
26. november 2020/af webmaster

Iskias, smerter i hofter og lænd

Kvinde med mange smerter i lænd og hofter som generer meget i dagligdagen. Hun kan ikke vende sig i sengen om natten uden at vågne, har svært ved at gå særligt langt, hvilket hun ellers er meget glad for. Kun 2 behandlinger med kombineret dybdevarme og laser skulle der til for faktisk at fjerne smerterne helt.
26. november 2020/af webmaster

Rygsmerter

Gennem flere år og adskillige undersøgelser som røntgen og scanning, havde denne, ellers meget aktive dame på omkring 75 år, slået sig til tåls med en slidt ryg. Alligevel prøvede hun GigaLaser behandlinger og det er med stor success. Hendes mand synes at det bedste af det hele er at hun nu er meget gladere.
1. november 2017/af webmaster

Arvæv i hofter

Tidligere gik han ture, men nu kneb det og gjorde for ondt i lænden og i arvævet efter at have gennemgået opereation for 2 nye hofter. Hans kone havde oplevet den gode effekt og fik ham overtalt til også at prøve GigaLaser behandlinger. Og allerede efter 1. behandling kneb det ikke længere i arvævet og han kunne efter 2 behandlinger gå ture igen.
1. november 2017/af webmaster

Podagra

Klient med hævet og øm fod, fik 2 behandlinger på 3 dage og blev smertefri, hævelsen forsvandt helt og ikke mere rødme. En rigtig solstråle historie, en af flere.
1. november 2017/af webmaster

Impingement, indeklemnings syndrom i skulder

Klient med smerter i skulder gennem ca. 3 måneder fået blokade hos læge og været til fysioterapi adskillige gange uden stor effekt. Har nu fået 5 Giga Laser behandlinger, de første 3 givet 3 dage i træk og herefter en uge imellem. Mærker nu kun uro i armen ved uhensigtsmæssige belastninger.
1. november 2017/af webmaster

80 årig med rygproblemer

Denne dame ringede i panik for snart et år siden. Hun havde facetleds-syndrom, som gav en meget øm ryg. Trods adskillige besøg hos kiropraktor hjalp det ikke. Efter kun 2 GigaLaser behandlinger så jeg hende ikke igen. Før i dag. Behandlingerne havde været så effektive at det først var nu at ryggen var øm igen. Denne gang tog hun det i opløbet. Efter 3 behandlinger havde hun ikke ondt mere og slår græsplænen uden problemer.
1. november 2017/af webmaster

Lyske smerter

Pensioneret mand havde haft ondt i lysken igennem 2 år. En hofteoperation havde IKKE mindsket smerterne. Hans livskvalitet dalede, for han kunne ikke løbe og gå på jagt som han ønskede. Han fik 4 Giga Laser behandlinger. I dag fortæller han at behandlingerne mindskede smerterne med mere end 90% og han har siden kunnet løbe og gå på jagt hele sæsonen uden smerter.
1. november 2017/af webmaster

Slidgigt i nakken

Ældre dame der gennem 1 år har lidt af hovedpine på grund af slidgigt i nakken. Fået fysioterapi behandlinger uden stor effekt. Gigalaser behandlinger har løsnet muskulaturen så meget at hovedpinen er lettet og der gives nu Gigalaser behandlinger hver 14. dag som vedligehold.
1. november 2017/af webmaster

Ondt i skulder

Hun kunne ikke få armen op over hovedet og ejeheller bagom ryggen. Ved første behandling er hun også ekstremt øm ved tryk på muskler på arme, ben og på ryggen. Jeg anbefaler en kur med nogle kost ændringer, og efter kun 6 uger med GigaLaser behandlinger har hun det bedre end nogen sinde og har endda også tabt sig.
1. november 2017/af webmaster

Albue smerter

Det gjorde ikke ondt at lave dagligdags gøremål men brændeskæring fik smerterne i albuen frem. 3 gange GigaLaser og en glad mand kunne fortsætte sit arbejde med varmen.
1. november 2017/af webmaster

Slidgigt i hænder

Afholdt denne dame fra at kunne strikke og lave meget mad, i særdeleshed skrælle kartofler og æbler. Nogle gange med GigaLaser  og strikkepindende er med stor glæde fundet frem igen.
1. november 2017/af webmaster

Højgravid med iskias og bækken smerter

Det er tungt nok i forvejen at være højgravid men at have smerter ved bare at skulle gå lidt er uudholdeligt. 2 gange GigaLaser og hun kunne nyde resten af sin graviditet uden smerter og besvær med at gå.
1. november 2017/af webmaster

Skulder og nakkesmerter

70 årig dame havde smerter og besvær med at få blusen af og på samt at trække gardinerne fra. Det gjorde ondt i skulderen og op i nakken. GigaLaser behandlinger og nogle hjemmeøvelser og smerterne er væk, bevægeligheden er tilbage og som bonus har hun nu mere bevægelighed i nakken også.
1. november 2017/af webmaster

Ryg smerter

En håndværker, der gennem mange år har døjet med smerter i ryggen blev “sendt” til GigaLaser behandlinger af sin kone, efter at hun selv havde mærket den gode effekt af denne behandlingsform. Og modstræbende måtte han jo indrømme at det hjalp også ham.
1. november 2017/af webmaster

Skulder- og nakke smerter

En mand der havde ondt i skulderen. Han gik til lægen, fik en blokade som hjalp godt. Men så flyttede smerterne bare ned i albuen. Lægen henviste så til fysioterapeut og efter lang tid hvor ikke det hjalp stort, modtog han blot 2 gange GigaLaser behandlinger og SÅ var kroppen helet op.
1. november 2017/af webmaster

Bihulebetændelse

En mand der har tilbagevendende bihulebetændelser stod og skulle ud at flyve og ubelejligt som det jo er så bryder sygdom frem. Hans nabo kendte til GigaLaser behandliger og han modtog intensiv behandling, 3 dage i træk og han kunne glad tage på ferie UDEN bihulebetændelse.
1. november 2017/af webmaster

Arvæv efter ulykke og operation

Det strammede og sveg i både skulderen og i hoften. Armen var beskadiget ved ulykken og der var taget væv fra hoften til at reparere armen. Det gav noget stramt og irriteret arvæv. GigaLaser behandling smidiggør alle former for arvæv, nyt som gammelt. Derved opnår man større bevægelighed og bedre chancer for genoptræning.
1. november 2017/af webmaster

Forvredet ankel

En 40 årig mand tacklet til fodbold, resultat= et stks meget forvredet, hævet og øm ankel. Intensiv GigaLaser behandlinger fik ham hurtigt tilbage på arbejde.
1. november 2017/af webmaster

Lyskesmerter

14 årig fodbold dreng havde gennem flere uger døjet med smerter når han skulle løbe. Da faren og moren selv havdet prøvet effekten af GigaLaser, tog de således også deres søn med til behandling. 3 gange GigaLaser lys og han kan spurte igen.
1. november 2017/af webmaster

Trykket brystben

En uheldig rytter havde fået trykket brusken i brystbenet. Efter blot 1 gang GigaLaser var der betydelig lindring at mærke. Det blev til 2 behandlinger på 3 dage.
1. november 2017/af webmaster

Iskias

Dame 58 år, har været til gymnastik og lavet en bevægelse som gjorde at iskias satte sig og gjorde ondt. Fordi det kun var 24 timer siden det opstod var det nok med en gang akupunktur og laser.
1. november 2015/af webmaster

Influenza tilstand under stressforløb

Kvinden er sygemeldt med stress og beskriver sin tilstand i kroppen som nærmest influenza agtig. Gennem behandlinger med Bio-resonans og kostændringer er hun gået fra 1 liter kakaomælk, chokolade og kager hver dag til sund kost igen. Hun skriver sådan: "Kære Vivian, Jeg har været så glad siden jeg var hos dig i går. Nu ved jeg hvad jeg skal koncentrere mig om, Det har været meget befriende. Tak for din fantastiske hjælp og uundværlige støtte i alt dette her."
1. januar 2014/af webmaster

12 år hos Fysioterapeuten

Vi skal IKKE finde os i og affinde os med smerter og ubehag. Er vi parat til det, så er der oftest meget mere du kan gøre. Adskillige års besøg hos fysioterapeut gav ikke den ønskede varige lindring af smerterne i lænd og hofte hos en kvinde. Efter behandlinger her i klinikken er der dage hvor klienten ikke tager smertestillende og bevægeligheden er mærkbart bedre. Nu kan der løbes ned af trapper igen.
1. januar 2014/af webmaster

Barn 2½ år med udslæt

En lille forskræmt pige med udslæt på arme, ben, kinder og belægning som mosaik på tungen. Denne pige havde svært ved at falde til ro om aftenen og sove igennem. Hun er kejsersnitbarn, og har haft diarre fra hun var 4 mdr. til 2 år! På 10 dage er hun blevet sund at se på, udslættet er næsten væk, ligeså belægningen på tungen. Hun spiser mere varieret og større portioner. Hun sover tidligere om aftenen og sover bedre om natten. Det er vigtigt at vi IKKE affinder os med vores børns røde numser og tynde maver ... Der kan gøres noget ved det!!
1. januar 2014/af webmaster

Hovedpiner gennem 7 år

En kvinde har lidt af hovedpiner stort set konstant gennem 7 år og med forværringer i ugen op til menstruation. Afdækning af hændelser i hendes liv frem til hovedpinernes start og 2 behandlinger gjorde at jeg modtog denne meddelelse: "Tankerne har virkelig snurret de første par dage efter besøget, hvorefter jeg valgte at give slip på nogle af mine gamle regler. Kvinden har ikke en klump i halsen mere OG har ikke haft hovedpine!"
1. januar 2014/af webmaster

Kløe i hovedbunden

Alt var prøvet fra læge, hudlæge, hårklinik og alverdens shampoo, men intet havde hjulpet på kløe i hovedbunden gennem 4 år. Ved grundig gennemgang af forløbet og en energi scanning med Bio-resonans  samt efterfølgende behandling kom der endelig den ønskede lindring af kløen. Et par behandlinger og et forklarligt tilbagefald og det så har ikke kløet siden.
1. juli 2013/af webmaster

Eksem på håndfladerne

Gennem hele sit liv har denne unge kvinde døjet med først børneeksem og nu eksem i håndfladerne. Fingrene kunne ikke strækkes helt ud, for så gjorde det ondt og føltes som om det sprak. Test og interview viste at hendes tarmsystem var voldsom stresset. Denne tekst modtog jeg efter ca 2 mdr og ialt 4 behandlinger. "Hej Vivian, Efter jeg har ændret min kost er mine hænder næsten helt helbredte, de har aldrig set bedre ud. Derfor tror jeg ikke at jeg har behov for flere behandlinger. Tusind tusind tak for hjælpen!"
1. juni 2013/af webmaster

Leddegigt i finger og skulder

Klienten fik 1 behandling på fingeren og og har ikke haft smerter i den siden. Skulderen er blevet mærkbart bedre.
1. januar 2000/af webmaster

Hovedpine gennem 5 mdr.

Klienten led af hovedpine og meget stram nakke. Klienten har fået 2 behandlinger med 12 dages mellemrum. Efter 1. behandling var hovedpinen først aftaget derefter forværret i nogle timer for så at være helt væk næste morgen. Ved 2. konsultation var hovedpinen kun vendt en smule tilbage. Efter 2. behandling forværres hovepinen voldsomt. Efter 3. behandling forsvandt hovedpinen fuldstændigt og er efter en uge ikke vendt tilbage.
1. januar 2000/af webmaster

Inflammation i skulder

Klienten havde tidligere fået røntgen og scanning, men uden tydelig svar på hvorfor han har voldsomt ondt i skulderen. Har fået en blokade hos lægen som har hjulpet noget men ikke tilfredsstillende. Her i klinikken har han fået 4 Giga laser behandlinger og meldingen er at han straks efter 1. behandling følte en øget bevægelighed. Efter 3. gang kunne han begynde at svømme igen.
1. januar 2000/af webmaster

Operationssår efter cancer behandling

Klienten har fået ialt 6 behandlinger og føler en meget større bevægelighed i armen og mindre hævelse og ømhed omkring arret.
1. januar 2000/af webmaster

Hold i lænden henover korsben

Jeg fik denne tilbagemelding da jeg forsigtigt på SMS spurgte til effekten af første gang GigaLaser behandling: "Det går skide godt!! Allerede i går, men også i dag. Omkring rygraden gør det stort set ikke ondt, kun musklerne er lidt ømme endnu". Og faktisk havde jeg to af slagsen samme dag med lige gode effekter.
1. januar 2000/af webmaster