Referencer

Jeg har hjulpet flere hundrede klienter gennem årene. Og det er altid spændende at læse hvordan de oplever mit arbejde. Følg med i et lille udpluk nedenfor … Måske kan du genkende din egen situation.

SÅDAN beskriver klienter det

med deres egne ord

Helt fantastisk. Jeg fik en kold skuldre, lægen gav kun smertestillende medicin, som absolut ikke kunne tage smerterne. 8 døgn uden at kunne sove og ligge ned. Så tilfældigvis/heldigvis så jeg et opslag på fb fra Biony. Efter 3 behandlinger aftog smerterne og jeg kunne ligge ned i min seng igen. Og efter 8 behandlinger er jeg helt smertefri. Behandlingen med laser er helt smertefrit, så kan klart anbefales.

Jeg har i et kort forløb været hos BioNy, Vivian Møller Nielsen til behandling for en hælspore og fået Laserlys som er en god og rar behandling, man slapper af og føler sig godt tilpas. Et sødt og rart menneske som går ind for sit arbejde og ved hvad hun gør og siger. Jeg vil varmt anbefale at man tager i BioNy, det er det hele værd.

Dine kombinationer af nåle og laser er et mirakel. 💪🏼 Din blanding med laser og dybde varme er endnu et mirakel.. 💪🏼 Troede aldrig jeg skulle kunne sove smertefrit på mine skuldre mere… Og ja sove.. Tænk engang, efter 11 år med den ene og 2 år med den anden… TAK 🙌🏼 Jeg kom for min nakke og hovedpine som jeg har lidt af i knap et år… også her har du lavet mirakler… DU har ændret min hverdag, Så JA, kroniske smerter kan blive ændret 🤩 JEG ER DIG EVIG TAKNEMMELIG 🙏🏼

Hvordan og hvorfor ved jeg ikke, men det virker! Efter ½ års traditionel fysioterapi behandling af en fuldstændig låst nakke på grund af slidtage med konstant hovedpine, stive bevægelser og usikkerhed ved bilkørsel, prøvede jeg laserstråler efter anbefaling. Samtidig hørte jeg om en tandlæge som med laser behandlede betændelse i et kæbeben med gendannelse af kæben som resultat. Altså kan laser ikke skade, tænkte jeg. Efter 3 behandlinger, som i øvrigt er helt smertefri, har jeg fået min bevægelighed tilbage og ingen hovedpine længere.

Jeg kan kun give Vivian og hendes Gigalaser mine varmeste anbefalinger. Vi har som familie gjort brug af hendes ekspertise flere gange, og alle sammen med godt resultat. Alt fra en forstuvet tå, et skadet knæ til hold i ryggen er blevet behandlet. Vi har oplevet at Giga Laseren har mindsket smerter samt fremmet helingsprocessen, så vi hurtigere kunne komme i gang med vores træning og arbejde igen. Vivian er yderst behagelig, rolig og sympatisk person og behandler, som både voksne og børn føler sig trygge ved.

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er for den livsglæde, som du og laserbehandlingen har givet mig tilbage. Efter længe ikke at have kunnet strikke, skrælle kartofler, tage tøj på osv. pga. min slidgigt, kan jeg nu igen bruge mine fingre og hænder.

Jeg har fået Bioresonans hos Vivian og det har hjulpet mig til at min fordøjelse er blevet normal igen. Jeg har også fået det meget bedre psykisk og har fået mange indsigter, så jeg bedre kan forstå “mit sind”. Vi arbejder med min vægt og her giver Bioresonans mig nogle indsigter, som jeg ikke havde kunne tænke mig til.

For ca 3 1/2 år siden styrketrænede jeg MEGET, fik ondt i begge skuldre og og fik konstateret ødelagte slimsække. Jeg kunne ikke ligge på siden og sove pga. mange smerter. Har prøvet en del behandlinger hos andre, men måtte opgive til sidst uden bedring. Efter 3 år med smerter henviste en kollega mig til Vivian. Jeg var lidt skeptisk for endnu en ny behandling. Men efter 2 behandlinger med nåle og laser, var der bedring i venstre skulder og lindring i højre. Der har været forbedringer efter hver behandling. Efter 4 behandlinger kan jeg nu sove på begge sider uden smerter. Det er så vild en oplevelse, at gå fra konstante smerter til på så kort tid at være smertefri.

Jeg har tidligere haft rigtig mange spændinger i skuldrene og haft uro i kroppen og sindet. En uro, som er svær at beskrive, men som har været ganske ubehagelig. Jeg har igennem de sidste 3-4 år været hos Vivian ca. hver ½ år, og har, med forskellige indgangsvinkler og behandlinger, herunder akupunktur, opnået en ro, og dermed et overskud jeg ikke havde troet mulig. Enkelte af metoderne kan virke svævende og uforståelige, men de har haft en ubeskrivelig positiv virkning, og som har gjort mit liv meget lettere. Ikke mindst lettere at forstå.

Jeg kom til Vivian med en slem og smertefuld hælspore. Så slemt at jeg i en periode havde været delvist sygemeldt fra mit job, da jeg står og går meget hele dagen. Jeg havde fået laserbehandling et andet sted, men kun med en lille laser, og det gjorde ikke rigtig nogen forskel. Hos Vivian kom jeg under behandling med den store laser, og samtidig akupunktur. Der var ret hurtigt en stor virkning. Efter et stykke tid satte Vivian også fokus på kost, mineraler og vitaminer, og det har gjort, at mine smerter er meget minimale. Jeg er ikke længere påvirket af det på mit job, og kommer udelukkende stadig hos Vivian, for at forebygge, og være helt sikker på at smerterne ikke kommer igen. Jeg startede med at komme 1 gang om ugen, og her 5 måneder senere kommer jeg ca. hver 6 uge. Vivians behandlinger og gode råd har gjort en stor forskel i min hverdag og jeg kan varmt anbefale hende til andre.

Heidi Larsen - klient hos BIONY

Min datter på 10 år allergi og har gået hos børneallergilæge grundet astma som nu er aftaget. I det sidste års tid har hun haft flere sygedage, hvor hun føler sig syg om morgenen, er hvid i hovedet og har ikke lyst til mad. Da jeg selv har gode erfaringer med at få Bio-resonans hos Vivian, ville vi prøve det. Efter første behandling fik vi lagt en 3 ugers plan for hvilke fødevarer hun måtte spise og hvornår på dagen det var bedst, samt en plan for vitamin og mineraltilskud. Efter første behandling fik hun meget mere energi og efter ca. 14 dage kunne vi se en ændring i hudfarven og der var ikke længere morgener med utilpashed. Ved 2. behandling efter 6 uger fik vi lavet en plan for hvilke fødevarer hun i fremtiden skulle holde sig fra eller skære ned på (4 stk.) og hvilke vitaminer og mineraler hun skulle tage. Jeg havde aldrig selv gættet på de fødevarer, vitaminer og mineraler som Vivian fandt frem til, så jeg kan varmt anbefale Bio-resonans hos Vivian.

Jeg har døjet voldsomt med en hælspore i den ene fod. En kollega anbefalede Vivian. Jeg besluttede at prøve det og har absolut ikke fortrudt. Efter de første 6 behandlinger, var der dog ikke meget bedring at spore, og både Vivian og jeg var frustreret. Vivian begyndte at spørge ind til mit liv og mit helbred. Hun fandt ud af at min krop var fyldt med syre, hvilket var årsagen til den halsbrand jeg har lidt af samt den overvægt jeg har kæmpet med. Syren i kroppen går ind og angriber svage steder, så hver gang hun forsøgte at helbrede med laser, så tog syren bare over og angreb hælsporen igen. Jeg blev bedt om gå på en kraftig vitamin-kur bestående af B-, C- og D-vitamin samt Magnesium. Spise alle de grøntsager jeg kunne og droppe alt brød, ris, pasta, slik, kage, alkohol og sodavand. Jeg skulle bade min fod i Epsom Salt (salt med magnesium) og drikke en kop natron i lunkent vand 2 gange om dagen. Da jeg tog derfra den dag, var jeg skeptisk, for hvad i alverden havde min kost med en hælspore at gøre? Men det var da et forsøg værd. Og allerede efter et par dage kunne jeg mærke en bedring. Jeg gik hos Vivian et par måneder. Og nu er mine smerter i foden stort set væk og som ekstra bonus har jeg tabt 12 kg. Jeg kan varmt anbefale Vivian. Hun sætter sig ind i sine kunders behov og livsstil, så hun kan finde den reelle årsag til problemet.

Efter 2 knæoperationer (efter uheld) fik jeg hævelse i hele benet, smerter og funktionsnedsættelse i knæet. Der gik ikke mere end 2 minutter hos Vivian før hun fandt ud af at nogle af smerterne stammede fra hoften, som aldrig var blevet undersøgt i forbindelse med uheldet. Jeg blev anbefalet behandling med Giga-laser og Akupunktur. Allerede efter første gang kom der cirkulation i hele benet og hævelsen begyndte at falde. Efter den første uge og 2 behandlinger var hævelsen omkring knæet faldet med 6 cm. I Vivian’s kyndige hænder har der været så meget fremgang, at der i dag er 60-70% mere funktion i knæet og smerterne er væsentligt aftaget. Jeg ved at mit knæ aldrig bliver 100% rask, men vi arbejder på at komme så tæt på som muligt. Behandlingen med Giga-Laser hos Vivian har været i tæt samarbejde med en fysioterapeut jeg bruger til genoptræning. Fysioterapeuten mener, at jeg aldrig var nået så lang med genoptræning af knæet på 6 måneder, hvis jeg ikke havde fået disse behandlinger hos Vivian.

Malene Bøgelund - klient hos BIONY

Jeg har igennem mange år døjet med smertefulde hælrevner, som til tider har gjort så ondt, at det har været svært at gå. Smerterne har ændret min gangstil med mange muskelsmerter til følge. Jeg har prøvet mange cremer, været hos lægen og til fodterapi. Først hos Vivian fik jeg endelig den rette hjælp. Det viste sig, at jeg manglede fedtstoffer, mineraler og vitaminer, også selvom jeg spiser meget sundt. Dette kunne hun se ved hjælp af Bioresonans, som sammen med laserterapi virkelig har gjort forskellen. At Vivian samtidigt er utrolig sød og omsorgsfuld, har gjort, at det har været en fornøjelse at blive behandlet af hende. Hun har ved behandlingerne fået mig til at reflektere over, hvordan livserfaringer har påvirket min krop og hvordan kroppen og psyken er stærkt forbundet. Jeg har en endnu større indsigt i mig selv, samt en større tro til alternative behandlingsformer. Det hun laver, virker! Jeg kan varmt anbefale Vivian til alle.

Efter utallige operationer i hoften og på højre skinneben og en ødelagt iskiasnerve er mit højre ben fra knæet og ned voldsomt plaget af nervesmerter og jeg kan næsten ikke bevæge min fod. Jeg er blevet opereret 6 gange i hoften og jeg har fået så meget arvæv og det giver en masse smerter. Jeg var ved at opgive. En ven sagde at jeg skulle prøve Laserbehandling. Jeg tog mod til mig og fik en tid hos Vivian, jeg var noget skeptisk, men allerede efter 2 behandlinger var der en kæmpe forskel, nu kunne jeg bevæge min fod 1 cm til hver side. Jeg har fået en del behandlinger siden og det har gjort at jeg kunne starte på job. Nervesmerterne er blevet meget bedre. Efter 3 måneder på job uden Laserbehandlinger kom der en del stærke smerter tilbage i benet, så jeg ringede igen til Vivian. Og igen efter 1. behandling er der kæmpe forskel – og efter den 2. behandling er smerterne næsten væk. Jeg kan kun varmt anbefale Vivian og Biony

michael brock - klient hos BIONY